ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2019 РОЦІ !

  Чернівецьке регіональне управління повідомляє про надходження коштів з загально державного бюджету на 2019 рік за КПКВК 2751190 "Надання державної ПІДТРИМКИ для будівництва (придбання) доступного житла"!            

 

              Шановні кандидати, Які подали заяви на Отримання державної ПІДТРИМКИ для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, заяви якіх зареєстровані за номерами, а самє:

55. Баширова Л.Г.

56. Анцупова В.В.

57. Чорнокожа Н.І.

58. Одажінік З.М.

 Для Отримання державної ПІДТРИМКИ Вам необходимо течение 10 календарних днів особістом або, у разі Звернення уповноваженої особи, надаті документ, что підтверджує повноваження діяті від імені кандидата, подати до Чернівецького регіонального управління заявив про Надання державної ПІДТРИМКИ

ЗАЯВА Про надання державної ПІДТРИМКИ для самотнього громадянина

або

ЗАЯВА Про надання державної ПІДТРИМКИ для сім'ї з Додатками: 

          ДОКУМЕНТИ, ЯКІ необходимо податей:

• для громадян, Які потребують Поліпшення житлових умов

• для громадян, на якіх пошірюється дія пунктів 19 и 20 части Першої статті 6, пунктів 10 - 14 части Другої статті 7 та абзаців четвертого, шостого и восьмого пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів Війни, гарантії їх СОЦІАЛЬНОГО захисту»

• для внутрішньо переміщеніх осіб

         Громадяни самостійно обірають об'єкти, на будівництво якіх могут спрямовуватісь кошти державної ПІДТРИМКИ.

         Наявні дозвільні документи від забудовника согласно з  переліком

Важліво !!!

 

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання державної підтримки. Крім того повідомляємо, якщо не маєте можливості прийняти участь у Програмі та не маєте наміру отримати державну підтримку у поточному році, Вам необхідно звернутися із заявою до Чернівецького регіонального управління Держмолодьжитла, яке розташовано за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, буд. 245 (5 поверх),  каб. 511 (Консультаційний центр фонду). При цьому за кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, при умові відповідності кандидата до вимог Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819 та наявності бюджетного фінансування, також за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який ведеться Чернівецьким регіональним управлінням Держмолодьжитла.