ВІТАЄМО НОВОСЕЛІВ!

      Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" з подальшим спрямуванням на виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2023 роки, затвердженого Постановою КМУ від 11.05.2011 № 488, Чернівецькоому відділенню для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів статутного капіталу виділено 6 800 000 грн. на 1 квартал 2023 року.
     
      ЛУЦАКА ВІТАЛІЙ – перший, хто оформив іпотеку у цьому році і став власником затишної квартири у м. Чернівці.
Для родини Луцака, цей кредит був таким довгоочікуваним….. адже Віталій на сьогоднішній день обороняє суверенітет і незалежність нашої країни від агресора, тому на підписанні кредитного договору була присутня його дружина та мати.
     
      Щиро вітаємо щасливу родину та бажаємо сімейного затишку, дитячого сміху, мирного неба та благополуччя у власній оселі! З такими людьми перемога буде за нами! СЛАВА УКРАЇНІ!