Вітаємо з Новим Роком!

Вітаємо!

Шановні друзі, колеги, однодумці!

Добігає кінця рік 2018-ий. Для нашої країни загалом і для Держмолодьжитла він видався непростим, але разом із тим достатньо стабільним. Житлові програми, завдяки яким сотні українців отримують власні квартири, збережено і модернізовано, вони діють.

Звичайно, завжди прагнеш до більшого. І ми працюємо над тим, щоб у 2019 році закріпити і примножити те, чого досяг наш колектив. Щоб щасливих власників свого даху над головою рахували не сотнями, а десятками тисяч. Це не фантазія, а реальна можливість, яка лежить у площині політичної волі і державницького підходу до своєї роботи.

Тож нехай рік новий стане часом реалізації планів і здійснення мрій. А наступні 365 днів літопису українського суспільства хай будуть наповнені не політичними пристрастями, а творчою продуктивною працею.

У ці хвилюючі, сповнені передчуттям традиційних українських сімейних святкувань дні звучать теплі привітання і гарні слова. Дозвольте ж від душі подякувати вам, дорогі клієнти, партнери, колеги, друзі Держмолодьжитла!

Ми вдячні кожному з вас особисто за плідну співпрацю, професіоналізм і активну життєву позицію. Нехай у новому 2019 році у всіх нас буде ще більше успішних проектів і позитивної динаміки! Хай у кожній оселі буде тепло, світло й затишно!

Від імені Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» прийміть щирі вітання з Новим роком і Різдвом Христовим!

Зичимо вам міцного здоров’я, оптимізму, здійснення професійних і особистих планів і задумів!

Нехай Різдво і Новий рік принесуть вам добробут, благополуччя, родинне тепло і злагоду, а нашій державі – довгоочікувані мир і спокій!

 

Зі щирою повагою,

 

Сергій Комнатний,

Голова правління Держмолодьжитла